coaching-adolescents-academia-inventtia-vilanova-alumnes

Eso i Batxillerat

A Inventtia tot el professorat treballa en actiu en instituts o escoles de la comarca. Ens avala una llarga experiència, i una sòlida formació psicopedagògica, i el que és més important, coneixem de primera mà quina és la realitat que viuen els adolescents d’avui dia.

Pensem que no n’hi ha prou amb fer classes de reforç. L’adolescent necessita quelcom més que unes classes de suport o d’ampliació. Pensem que resulta del tot necessari articular un pla d’acció individualitzat elaborat pel nostre departament d’assessorament. Un pla que dugui l’alumnat a afrontar els reptes educatius i personals amb garanties d’èxit.

Som molt conscients de les dificultats que genera el procés d’aprendre a estudiar. Coneixem situacions d’alumnes, sovint en el primer cicle de l’ESO, que malgrat que treballen, no troben recompensa al seu esforç. És per això, que oferim un servei de tècniques d’estudi per optimitzar el seu rendiment en poc temps, posicionant-se amb opcions reals d’aconseguir els seus objectius.

D’altra banda, si avancem una mica més, l’adolescència esdevé una de les etapes més complicades en la vida de l’ésser humà. L’etapa en la qual s’han de prendre algunes de les decisions que poden arribar a condicionar més la vida d’una persona. Parlem de decisions com triar quin batxillerat o cicle de formació professional es vol fer, o fins i tot, quina carrera universitària es vol cursar…

Des de Inventtia oferim tant a l’alumnat com a les seves famílies un servei d’assessorament i coaching educatiu. Escoltem, acompanyem, dotem d’eines tant als adolescents com a les seves famílies per a superar les possibles dificultats que es poden donar a l’adolescència. Demostrem que tothom pot millorar dia a dia, des de la cultura de l’excel•lència, on l’esforç sempre té recompensa. Els ensenyem a obtenir resultats positius gràcies a la seva implicació i treball constant. I el que és més important, els ajudem a construir la seva identitat des d’un entorn on ells són els principals protagonistes.