formacio-continua-inventtia

A INVENTTIA entenem que tothom, independentment de la seva edat, ha d’entendre la seva vida com un aprenentatge constant, sobretot els docents i les persones que tenen menors al seu càrrec. Per això oferim assessorament. Perquè volem que els professionals de l’ensenyament de qualsevol etapa millorin i ampliïn les seves habilitats educatives.  Estem convençuts que el professorat ha de viure l’educació com una tasca que adquireix sentit si es realitza al voltant de l’alumnat i les seves famílies. Una tasca col·lectiva on el professor és un element més.

Els temps de la transmissió de coneixement per imposició fa temps que van quedar enrere. Avui dia, s’arriba a captar l’atenció de l’alumnat des de l’ascendència que genera el lideratge seré. Els nens i adolescents del sistema educatiu aprenen només quan volen fer-ho. Mai quan se’ls obliga a fer-ho.

Gràcies a la generació d’un bon ambient de grup i de la sanitat emocional el professorat pot incidir en l’alumnat per a que aquest generi el desig de adquirir coneixement. Per tant, una de les tasques fonamentals de qualsevol persona que vulgui aprendre i transmetre coneixement és formar-se en lideratge i en educació emocional. El nostre objectiu és donar accés al coneixement i evitar que les persones, siguin alumnes, pares, mares o fins i tot nosaltres mateixos, caiguin en el desencís de la ignorància.

Si ets un professor o professora que t’apassiona ensenyar, si ets dels que pensen que tu aprens més dels teus alumnes que ells de tu, si tens ganes  d’enfrontar-te als reptes de l’educació del present, vine amb nosaltres.

T’oferim formació en:

  • Educació emocional.
  • Foment de l’autoestima de l’alumnat i del professorat.
  • Educació en valors.
  • Coaching educatiu.
  • Tutoria i lideratge.
  • Tècniques de relaxació en l’aula.