INVENTTIA | ACTIVA LA MENTE

Primària

primaria-academia-inventtia-vilanova-nens
A Inventtia creiem que els nens que gaudeixen avui  aprenent seran estudiants eficients i motivats demà.

Per això, els  diferents projectes tenen com a objectiu introduir nous continguts no contemplats en els currículums ordinaris, a la vegada que potenciem les competències clau per l’èxit escolar.

Reforcem i valorem expressament la creativitat i les idees originals. Facilitem l’autonomia  i l’auto motivació envers l’aprenentatge  a partir de la nostra oferta de projectes per l’activació del talent i la creativitat.

Treballem des de petits per aprofitar la capacitat d’aprenentatge en els primers anys ,tenint en compte els diferents moments  maduratius, no necessariament units a l’edat biològica.

Ajudem l’alumnat amb possibles dificultats amb una avaluació del nostre departament de psicopedagogia i amb un programa de reforç escolar  i de tècniques d’estudi si fos necessari.

El progrés de cada alumne es produirà per la potenciació de les seves habilitats innates, la motivació i l’entrenament dirigit pels nostres professionals, sempre en grups reduïts i tenint en compte el ritme d’aprenentatge de cada noi o noia.

[space height=»40″]

PRIMÀRIA

[space height=»20″]

PROGRAMES D’ACTIVACIÓ DEL TALENT I LA CREATIVITAT

[space height=»20″]

[space height=»40″]

PROGRAMES DE MILLORA

[space height=»20″]

[space height=»40″]