INVENTTIA | ACTIVA LA MENTE

Psicopedagogia i Coaching

coaching-adolescents-academia-inventtia-vilanova-alumnes

El coaching educatiu: Una proposta per a la millora contínua dels joves i les seves famílies.

Perquè tu ets el guionista de la teva vida.

La vida és un continu canvi. I a l’adolescència més encara. És necessari que sigui així. Tothom en algun moment de la seva vida s’atura i pensa: Què estic fent aquí? Cap a on he d’anar ara? Com sé que no m’equivocaré?.

Siguem sincers. Som davant d’un nou model social. La societat està canviant, cada vegada amb més velocitat. Un canvi que afecta a tothom. Cada vegada trobem que hi ha més gent que demana un assessorament personal, una figura adulta de referència, algú amb qui pugui comptar, algú que escolti sense jutjar.

En altres paraules, els adolescents volen persones que estiguin disposades a ajudar, a escoltar, a preguntar què necessiten els joves del nostre temps. En definitiva, a fer un acompanyament que ajudi a formalitzar un compromís amb el nostre projecte personal de vida. Amb el projecte vital de cadascú.

A INVENTTIA tenim més de 20 anys d’experiència en l’ensenyament. I hem detectat que en aquests últims anys gairebé tot ha canviat sense donar temps a que ens adaptem als nous temps. Per això sabem que, ara més que mai, els joves necessiten persones que els recolzin, que els animin a tirar cap a endavant, que els ajudin a sentir que tothom té oportunitats en aquest entorn sovint tan incert.

Ens hem especialitzat en fer tutories amb processos de mentoring i de coaching educatiu per despertar el líder que tenim dins nostre. Aquesta és la nostra missió. Acompanyar els joves i les seves famílies en el procés de desenvolupament i descoberta de la persona. Ho fem respectant els ritmes de cadascú, fugint dels processos estandarditzats d’aprenentatge, perquè tots som diferents i especials a la vegada.

Si ets jove, o si ets pare o mare,  i vols fer canvis però no saps per on començar. Si vols redreçar alguns aspectes, o si necessites nous reptes. En definitiva si vols obrir nous camins, vine amb nosaltres i comença a mirar el món des d’ una nova perspectiva.

Comptem amb la teva necessitat de canvi, amb la teva acció, i sobretot, amb el teu compromís.  T’acompanyarem en aquest procés tot vibrant amb tu, amb confiança i amb afecte.

PEDAGOGIA I PSICOPEDAGOGIA

És un servei especialitzat en l’assessorament, en l’avaluació, preparat per a realitzar hipòtesis diagnòstiques i fer-ne una reeducació, tractament, intervenció i/o seguiment de problemàtiques, que poden afectar al rendiment escolar i poden ser causades per motius conductuals, comportamentals, emocionals, etc.

Sovint hi ha nens i nenes amb trastorn per dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat (TDAH), amb trastorn generalitzat del desenvolupament (TGD) el qual pot presentar un quadre de tipus autístic, o bé amb el Síndrome d’Asperger. Altres persones en edat escolar poden presentar dificultats per l’aprenentatge de la lectoescriptura, del càlcul.
També hi ha altres aspectes com la manca de motivació, baixa autoestima, manca de seguretat, assetjament (bullying), altres capacitats, que també afecten tant al rendiment escolar i a la qualitat de vida del nen, nena, noi, noia, com també als familiars més propers. Per aquest motiu la psicopedagoga del centre no només atén a la persona que presenta unes peculiaritats a cuidar, sinó que també s’encarrega d’oferir un seguiment i un acompanyament constant als pares i mares.

[latest_posts header=»Coaching» limit=»9″ category=»12″]