INVENTTIA | ACTIVA LA MENTE

Què fem?

inventtia-que-fem-alumnes-vilanova

Què fem a INVENTTIA?

La nostra empresa, ofereix els següents productes:

  • Projectes didàctics per a desenvolupar les habilitats cognitives i la creativitat   a partir del treball conjunt dels  diferents tipus d’intel·ligències  o competències .Els projectes bàsics inicials són:  Matemàtiques i lògica. Science for kids (en anglès). Escacs. Descobreix l’art.  Lecto-escriptura creativa .

Aquest projectes es desenvoluparan en grups molt reduïts (com a màxim de 6 persones)  i estan adreçats  a alumnes d’infantil i primària.

Pel que fa a la secundària i el batxillerat disposem dels següents productes:

  • Classes de reforç i ampliació per millorar els resultats acadèmics.
  • Servei de coaching i  assessorament  psicològic per a realitzar processos d’acompanyament i tutoria tant a alumnes com a famílies per  a optimitzar els processos d’aprenentatge i ajudar a definir els objectius acadèmics i professionals .
  • Ajuda individualitzada per a millorar el rendiment acadèmic amb programes específics per alumnes amb dificultats cognitives i altes capacitats.

[space height=»15″]
A INVENTTIA entenem que tothom, independentment de la seva edat, ha d’entendre la seva vida com un aprenentatge constant, sobretot els docents i els que tenen menors al seu càrrec. Per això, oferim assessorament perquè professors de qualsevol etapa millorin i ampliïn les seves habilitats educatives.  A més, organitzem conferències i tallers per treballar amb pares i mares temes  relacionats amb l’aprenentatge. D’aquesta forma creem un ambient en l’entorn familiar que els facin sentir-se més segurs en el procés educatiu dels seus fills. Ho fem d’aquesta manera perquè tenim la certesa que treballar en equip és la millor forma de generar l’impuls, que tot alumne, necessita en algun moment de la seva etapa educativa.